Wat je weten moet

 

Vertreklocatie

De verzamelplaats voor de ritten staat vermeld bij de rit informatie in de agenda. Deze is niet altijd gelijk aan andere ritten.

Tour regelement

Om ervoor te zorgen dat we ook weer met de hele club terugkomen zijn er een aantal zaken belangrijk tijdens de ritten. Je leest hierover alles in het MTCD Tour Reglement.

Er is ook een samenvatting, nl. Tourregelement samenvatting

 

Lid worden, wat kost dat?

Contributie: Per kalenderjaar wordt  dit vastgesteld op de algemene ledenvergadering. Meestal tussen 20 en 25 euro. Nieuwe leden betalen 5 euro inschrijf- en oprichtingskosten.

Het is ook mogelijk om als bijrijder lid te worden en zo gebruik te maken van alle faciliteiten en activiteiten van de club, Je wordt dan " lid zonder motor". De contributie is dan de helft van volledig lid plus inschrijf- en oprichtingskosten.

De contributie wordt berekend naar ratio, dus in september lid worden?. Dan betaal je nog 4 maanden contributie.

Het lidmaatschap ga  je aan voor een jaar en kan alleen schriftelijk worden beëindigd. Opzeggen van het lidmaatschap kan voor 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Uw opzegging kunt u sturen naar het secretariaat of de penningmeester.

Er wordt geen resititutie verleend.

 

Gastrijder

Als je nog geen lid wil worden maar wel een keer wil meerijden kan dat als Gastrijder.

Als gastrijder rijd je een keer mee, of meerdere keren. Je betaald € 5,00 per keer. Als je lid wordt verrekenen we 1 keer € 5.00.

 

Nog even dit; 

We hebben een duidelijke voorwaarde ingevoerd.

We worden niet blij van "lawaai uitlaten".

Dus heb je een uitlaat die meer dan normaal geluid maakt, origineel of niet, dan hebben we liever niet dat je mee rijd.